Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELSŐ MONORI KUPA

2011.08.22

 

Augusztus 6-án Monoron vettünk részt egy felkészülési tornán, az első mérkőzést mi játszottuk a Metis-szel. Délután 2 kor nagy forróság volt, a játék is döcögősen ment, az első félidőben talán a Metis volt a kedvezményezőbb, többet támadtak, a félidő mégis 0: 0 maradt.

A második félidőben, már feljavultunk, voltak gólhelyzeteink is, többet birtokoltuk a labdát, de a Metis-es "mumus" megint jött, és az utolsó percben egy előrevágott labdából a csatár szabadon vezette a labdát kapusunkra, és belőtte a győztes gólt az utolsó percben.

Másik mérkőzésen, Monor magabiztosan 5: 0-ra verte az RKSK-t, így a döntőt a Monor és a Metis játszotta. Mi a 3. helyért az RKSK-val játszottunk, erre a mérkőzésre, már nagyon elfáradt csapatunk, volt egy 13 éves kislányunk Gruber Brigitta, aki szó szoros értelmében hátára vette a csapatot és fáradhatatlanul hajtott, küzdött, jobb szélen csinálta a cseleket, mindenkit lefutott, gól passzokat adott. Meg kell említeni még a másik 11 éves kislányunkat Dórikát, aki csatárként játszott, és egy 11-s kiharcolt, sajnos a nagyok közül senkit nem tudnék kiemelni, igaz ez volt az első nap a felkészülési időszakban. A végén így is győztünk 3: 1-re, és így miénk lett a harmadik hely, az arany találkozón Metis győzött 1: 0-ra, a játék elején megszerezte a vezetést. A Monornak több lehetősége is volt az egyenlítésre, de a gólhelyzeteket nem tudta kihasználni.

Összességében a torna jól szolgálta a felkészülést, a harmadik helyünk mellé, a legjobb játékos díját is mi kaptuk Gruber Brigitta személyében, a többi edző is rá szavazott, és nagyon nagy tehetségnek tartják a kislányt. Gratulálunk neki.

Mindenképp meg kell említenünk, a nagyon jó vendéglátást, nem csak a mérkőzések korrekt és jó lebonyolítása miatt, hanem a mérkőzések után vendégül láttak egy nagyon finom marhapörkölt vacsorára. Köszönjük!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>