Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzőtábor

2011.08.23

Augusztus 15-én reggel indultunk a csapatbusszal Balatonberénybe, már másodszor választottuk ezt a falut, mivel az ottani sportvezetés nagyon kedves velünk, lehetőséget biztosít az ottani focipálya napi 2 edzés használatára, a sportházat is oda adja, és nem utolsó sorban a focipálya 100 méterre van a Balaton parttól. Ideális és szép környezetben készülhettünk a bajnokságra, a szállásunk is nagyon jó volt. Az étkezésünk szintén kiválóan sikerült, a lányok a kemény edzések ellenére is plusz súllyal mentek haza. Az edzések már reggel elkezdődtek, fél nyolckor volt ébresztő. Reggeli előtt egy 2km.-es futás, majd reggeli, utána 11-től 12. 30-ig edzés, szinte minden nap rekkenő hőségben. Hál istennek, kifogtuk az egész hetes jó időt. Egy órakor a Búbos Csárdában ebédeltünk, utána szabad foglalkozás, délután fél hattól megint edzés. Vacsora után szabad programok voltak, amik az első nap, még hajnali 1-2-ig is eltartott, de ahogy fáradtak a lányok, már 10-11-kor aludni mentek.

Csütörtökön Zalaegerszegre mentünk, játszottunk a helyi csapattal edzőmérkőzést. Szokásunkhoz híven az elején kaptunk 1 gyors gólt, de után összekapták magukat a lányok. És négyet rúgtak zsinórba, helyzeteink alapján akár több góllal is vezethettünk volna, de a góllövés, már nem sikerült. Az utolsó 5 percben nem tudni mi történt, az egész félidőig, szinte 3szor jöttek át a térfelünkre, de az utolsó percben 3 gólt is kaptunk. Így a vége 4: 4-lett.

Az edzőtábor fénypontja Szabó Kata leánybúcsúja volt, péntek este. Nagy feladatok vártak Katára, mivel Csilla és Ildi különböző feladatokat készítettek számára. Mi kívülállók nagyon jól szórakoztunk a feladatokon, de Katának egyre több italt kellett innia, minden rosszul elvégzett feladat után. Utolsó feladatként a lányok kimentek a faluba és Katának több csokor petrezselyem zöldet kellett eladnia éjfél után, idegen férfiaknak. Mindenki nagyon jól szórakozott, sok boldogságot kívánunk Katának a házasságához. Szeptember 3-án lesz a nagy nap, ahova az egész csapat elmegy.

Szombaton, már csak délelőtt volt edzés, egy Balaton parti nyolc kilométeres időre futás. Ebéd után mindenki lement a standra, este kimentünk az utcabálra, és egy nagyon szép tűzijátékot néztünk meg. Vasárnap még mindenki kialudta magát és 11-kor elindultunk hazafelé, mindenki nagyon jól érezte magát, de sajnos nagyon gyorsan elrepült ez az 1 hét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>