Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ NŐI BAJNOKSÁG 6. FORDULÓ

2011.10.06

Hidegkút - Kerepes

  0-13
Vasárnap Hidegkútra látogatunk. Október eleje van, de még mindig nagyon meleg volt, és a több hetes szárasság a pályán is meglátszott. A könnyűnek igérkező mérkőzés, nem úgy indult ahogy gondoltuk. Görcsösen játszódtunk, minél előbb gólt akartunk rúgni.A hidegkúti kislányok (nagyon fiataloknak láttam őket) viszont nagyon szívósan védekeztek, és nagyon sokat futottak, mindenhova odaértek. Az első gólra 25 percet kelletett várnunk, amit még a félidőben három követett. A második félidőben már a lányaink jobban felpörögtek, és az első három percben három gólt lőttek. Ez valószínűleg nem esett jól az ellenfélnek, de ennek ellenére ez a fiatal csapat tovább küzdött, sőt 2-3 gól helyzetet is kialakított.
De a gólokat mégis mi lőttük. A végén 13-0-ra győztünk.
A hidegkúti lányoknak csak gratulálni tudunk az első félidői teljesítményükhöz. Ne adják fel, maradjanak együtt. Hidegkúton volt egy jó kis csapat, és remélem, hogy lesz is.

 

 Edzői komment:
 
 Hidegkút - Kerepes 0:13
 
Az első félidőt átaludtuk, a mérkőzést kevés mozgás, kényelmes játék jellemezte. Második félidőben már azt a játékot nyújtották a lányok amit kértem, ennek eredménye az élvezhető mérkőzés és a sok gól.
 
Kerepes: Nyárádi 0, Gregus 6, Kovács 6, Oroszlán 6, Pásztorné 7, Karikás 9, Skultéti 6, Tóth 9, Pálházi 6 , 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>