Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ NŐI BAJNOKSÁG 5. FORDULÓ

2011.09.26

Kerepes RKSK 2:0

 

 

Vasárnap az RKSK látogatott hozzánk. A mérkőzést minden képen meg kellett nyerni, hogy a csapatnak tovább tartson a múlthéti jó hangulata. Mérkőzés elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ami már a 6 percen góllá érett, Bogi szép egyén akciója után.

A gól után is folytattuk támadásainkat, de a következő találatra a félidő végéig várni kellett. Barbi húzott el a bal szélen, és beadását Eszter kapásból a kapuba lőtte. Gyönyörű gól volt.

A félidő így 2: 0. A második játékrészre feltámadt az RKSK, szép támadásokat vezettek. Kapusunknak Bettinek sokszor bravúrra volt szüksége, hogy elkerüljük a gólt. Nagyon jó volt a második félidő, mind a két kapu sokszor forgott veszélyben. Ki kell emelnem, hogy a nagy küzdés ellenére nagyon sportszerű összecsapás volt. A végeredmény viszont nem változott. Győztünk, Szép volt Lányok!!! Az ellenfélnek is gratulálunk, nagyon sokat fejlődtek, s fognak ők még meglepetéseket okozni.

 

 Edzői komment:
 
 
 Kerepes - RKSK 2:0
 
  Az első félidőben helyenként jól játszva 2 góllal terheltük meg az ellenfél kapuját. Második félidőre túlságosan is megnyugodtunk, fordulatos és izgalmas mérkőzés alakult ki helyzetekkel mindkét oldalon. Gólt azonban egyik csapatnak sem sikerült elérni, így maradt az első félidei eredmény és a győzelem.
 
 Kerepes: Nyárádi 7, Pásztorné 5, Kusics 7, Kovács 5, Popovics 6, Karikás 6, Pálházi 6, Skultéti 6, Deák 0, Tóth 6
 
 Csere: Farkas 5, Prekovics 5, Oroszlán 0
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>