Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ NŐI BAJNOKSÁG 4. FORDULÓ

2011.09.19

 Kerepes - Tatabánya Amazonok

1:1

 

Na végre!

Szép volt Lányok!

 

 

Vasárnap délelőtt Tatabányai Amazonokat fogadtuk. Nagy fogadkozás volt részünkről, most mindent beleadunk, mert az eddigi szereplésünk nagyon halovány volt. Végre, már a kispadon is voltak lányok, szurkolók is szép számmal gyülekeztek, így jó előjellel kezdhettük a mérkőzést. Tudtuk, hogy az Amazonok egy nagyon jó csapat, és egyben bajnok esélyesek is. Eddigi támadó játékunkat feladva, védekezésre álltunk be, és gyors ellentámadásokkal szerettük volna bevenni az ellenfél kapuját.

Mérkőzés elejétől fogva Tatabánya magához ragadta a kezdeményezést. Sokat birtokolta a labdát, egyfolytában támadott. Végül is az történt amire számítottunk. A 15 percben egy gyors ellentámadás végén Esztert 20 méterre a kaputól felrúgták. A szabadrúgást ő végezte el, és hatalmas erővel a bal sarokba rúgta a labdát, 1:0. Ezek után tovább folytatódtak a Tatabányai rohamok, aminek meg is lett a következménye. Öt perc múlva a gólunk után, a kapu előtti kavarodást kihasználva az egyik vendég lány a kapunkba pöckölte a labdát 1: 1.

A félidő végéig az eredmény, és a játék képe sem változott. Nagy küzdelem folyt a pályán.

A második félidőben egy teljesen más Kerepes jött ki. Elkezdtünk támadni. Végre mertünk játszani. Az új játékosok, és a kicsik is felnőttek a feladathoz. Nagyon izgalmas volt a mérkőzés, szurkolók is nagyon élvezték, nagy volt a biztatás. Félidő közepétől ismét többet birtokolta a labdát Tatabánya, de nekünk voltak veszélyesebb helyzeteink. Sajnos csatáraink 4-5 száz százalékos helyzetet is kihagytak, de a Tatabányának sem sikerült a gólszerzés. Végeredményben, nagy küzdelemben, igazságos eredmény született, egy nagyon sportszerű mérkőzésen. Az igaz hogy az Amazonok többet birtokolták a labdát, de nekünk nagyobb helyzeteink voltak. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást! Jó volt látni megint a lányokat boldognak, ők is érezték, hogy nagyot játszottak. GRATULÁLUNK!

 

Edzői komment:

"Ha a szívünk  helyén van, bárki ellen jó mérkőzést tudunk játszani!  A mérkőzést nagy küzdelem jellemezte,  mindkét csapat győzelemre játszott, volt izgulni való bőven. Helyzetek maradtak ki itt és ott is. A játék képe alapján igazságos eredmény született, melyet fegyelmezett  játékunknak köszönhetünk. Így tovább....."

 
 Kerepes: Nyárádi 7,  Gregus 6, Szabó 7, Kovács 6, Popovics 6, Pásztorné 6, Karikás 6, Deák  4, Tóth 6, Farkas 5
 
 Csere: Pálházi 5, Prekovics 5, Oroszlán 0, Novák 0
 
 Gól: Tóth
 
 Kiss Kálmán

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>