Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ NŐI BAJNOKSÁG 16. FORDULÓ

2011.12.08

Utolsó mérkőzésünket villanyfénynél játszottuk. December ellenére kellemes időben. A nézők is szép számban érkeztek a mérkőzésre, hogy az utolsó meccsünkön is lelkesen buzdítsanak.

A mérkőzés elején, már átvettük az irányítást. Többet birtokoltuk a labdát, a III. kerület szinte át se jött a térfélen. Sajnos gólhelyzetig nem nagyon jutottunk. Az Óbudai lányok nagyon jól védekeztek. A 25. percben Barbi csereként pályára lépett, és egy szép támadásunk után első labdaérintéséből gólt lőtt. A gól után tovább támadtunk, de a félidő végéig az eredmény nem változott. Második félidőre feljavult az ellenfél támadó játéka is. Nyíltabb lett a küzdelem.

Nagyon gyors támadójuk többször megzavarta védelmünket. A végén mindig sikerült szerelniük. Jó kis mérkőzés kerekedett. Az 55. percben ritkán látható esemény történt. Barbi kicselezve őrzőjét a szélen meg akart lódulni, de az ellenfél visszahúzta. Rövid szóváltás után a két lány, egymásnak esett. A kakaskodást a bíró piros lappal jutalmazta. Mind a két lány mehetett zuhanyozni. A lányoknak ez által még többet kellett futniuk. Gólhelyzetek inkább előttünk adódtak, de az Óbuda kapusa nagyon jól védett. A 70. percben az ellenfél nagyon jó és gyors csatára a bíróval szóváltásba keveredett. Aminek szintén piros lap lett a végén. Sajnos az emberelőny az ellenfelet hozta jobban tűzbe. És átvették az irányítást. Kapunkhoz szögeztek, most kezdtek el igazán jól játszani. Izgalmasnak ígérkezett a végjáték, de végül is Rozi bomba gólja a 86. perben eldöntötte a meccset. Az Óbudai lányok, még most sem adták fel. Egy gyors támadás révén, csatáruk egyedül tört a kapura. Hátvédünk utolsó emberként, csak szabálytalanul tudta szerelni. Ő is megkapta jogos piros lapját. Mérkőzés végeredménye viszont, már nem változott 2: 0 –ra győztünk.

Összességében a mérkőzés jó színvonalú, küzdelmes volt. Az első félidőben mi támadtunk többet. A második félidőben az ellenfél is bátrabban támadott. Sokkal többet passzoltak, és akár egyenlíthettek is volna. A 4 kiállítás ellenére, nem volt durva mérkőzés. Csak nagyon küzdelmes. Köszönjük szurkolóinknak az egész évben nyújtott lelkes buzdításukat.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>