Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ NŐI BAJNOKSÁG 1. FORDULÓ

2011.08.30

Elkezdődött a bajnokság. Első mérkőzésünkre, Csepelre utaztunk Taksony második csapatával játszottunk bajnokit. Első számú csapatuk NB1-ben szerepel, tavaly éppen, hogy lecsúsztak a dobogóról a rosszabb gólkülönbség miatt, de mégis a Fradi előtt végeztek. Ezt csak azért írom le, hogy látható legyen, hogy egy nagyon jó bajnokságból játszottak vissza a mi bajnokságunkba.

Sajnos a mérkőzésre éppen csak, hogy ki tudtunk állni, így is a kapuban a 13éves Emese állt. Kapusunkat, Bettit szélre állítottuk, és az egyik csatárunk a 13éves Dalmácska volt. Már rögtön a mérkőzés elején látszott, hogy egy nagyon jó csapattal van dolgunk, sokkal többet futottak, passzoltak, nagyon érezték egymást. Szinte alig tudtunk ellentámadást indítani. Az első gólt a 10 perc tájékán kaptuk, erre a gólra még hamar tudtunk válaszolni, egy szöglet után, az egyik Taksonyi játékosról a saját kapujukba pattant a labda. Ezek után már tényleg beindult a Taksonyi henger, félidőben még 3 gólt kaptunk. Sajnos minden futóversenyt ők nyertek meg, nem tudtuk tartani magunkat, a félidő utolsó perceiben, még Eszter egy távoli bomba góllal szépített. A második félidő ugyan úgy folytatódott, Taksonyiak többet birtokolták a labdát, lőttek még 3 gólt, nekünk is voltak azért helyzeteink pl: Betti, akit a második félidőben csatárnak tettünk 3 szoros is szabadon vihette a kapusra a labdát, de sajnos kihagyta a gólhelyzeteket. Ezért senki sem haragudott, mivel Betti kapus és nem csatár, egyébként dicsérhető, ahogy helyzetbe hozta magát. A végén mégis sikerült a gólszerzés Bettinek, és végül is 7: 3-as vereséget szenvedtünk.

Taksony nagyon jó csapat, megérdemelten győztek, de azért kíváncsi lennék arra, ha a Taksony második csapata NB1-es játékosok nélkül állna ki, mi pedig teljes létszámban ott lennénk, mi lenne az eredmény.

Szeptember 4-én Vasárnap javíthatunk itthon az Ercsi ellen, játszunk 17. 00-ás kezdéssel.

 

Edzői komment:

Astra - Kerepes 7:3

Csapatom tisztességesen helytált az NB I-ből is visszajátszó (5fő, akik ráadásul nem statiszta szerepet játszanak az említett magasabb osztályban) Taksony ellen.  Az első félidőben az ivószünetig megilletődött csapatom csak kereste magát és néha a labdát is. Második félidőre átszerveztük játékunkat és kontrára építettünk ami sikerese is volt, négyszer voltunk kapussal szemben, de sajnos kimaradtak a lehetőségek, ezáltal nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz.  Jó mérkőzést játszottunk, megyünk tovább a megkezdett úton......
Az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok a folytatásban!
 
Kerepes: Prekovics 5, Gregus 6, Kusics 6, Pásztorné 5, Nyárádi 5, Kovács 5, Tóth 6, Skultéti 5, Karikás 5, Popovics 5

csere: Oroszlán 4
 
Gólszerzők: Bilicsné(Astra-öngól), Tóth, Nyárádi.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>