Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLSZ női 3/4 pálya - 28.forduló - A BAJNOKCSAPAT !

2011.06.15

KEREPESI S.B.E - III. KER. TUE UPE

2 - 1

 

 

Bajnokcsapat

 

 

A csapat névsora: 

Karikás Rozália ( C ), Nyárádi Bernadett, Kusics Anita, Tóth Eszter, Orbán Csilla, Szabó Kata, Skultéti Barbara, Gregus Ildikó, Deák Ibolya, Pásztor Sándorné, Veszely Zsuzsanna, Hajdú Ágnes, Toldi Mariann, Szilágyi Dóra, Begitter Judit, Kontra Noémi.

Csapatunk csodálatos mérkőzésen 2: 1 arányban verte III. kerületet, ettől a mérkőzéstől függetlenül a csapatunk már biztos bajnok volt, mivel a Metis Monoron kikapott. Ennek tudatában a lányok egy kicsit gyengébben kezdték a játékot. Így történhetett meg hogy a játék elején egy kósza lövés becsorgott a kapunkba. Ez kellett, ahhoz hogy felébredjünk. Szinte a középkezdés után azonnal egyenlítettünk Eszter bomba góljával. A lányok végig támadták az első félidőt, sajnos a kapuba nem tudtak betalálni. A közönség fantasztikus volt, végig buzdította a csapatot, a nézőtéren fiesta hangulat uralkodott, mintegy 300-400 szurkoló részvételével. Fordulás után fölényünk még nyomasztóbb lett, az Óbuda kapusa nagyon jól védett, volt olyan, hogy a labda, már a kapuson is túl jutott, a védő, már a gólvonalról rúgta ki.
Az ellenfél minden erejével védekezett, a labdákat csak kapásból rugdalta kifelé, és így próbáltak eljutni a kapunkig, sikertelenül. Egy ilyen előre vágott labdánál védőnk véletlenül összefutott a csatárral, a büntető területen kívül. Az ellenfél büntetőt reklamált, érthetetlen módon, mivel a büntető területen kívül volt.
Sajnos a csatárukat pár percig ápolni kellett, de utána visszatért a játékba.
Más említésre méltó esemény az ő részükről nem történt, a kapunkig nem jutottak el.
Mérkőzés képéhez hozzá tartozott az is, hogy Rozit a kapu előtt többször is földbe dögölték. Mindenki büntetőt követelt, de a játék ment tovább, és mi is a játékkal foglalkoztunk.
Az utolsó percekben már eufórikus volt a hangulat, a lányok szinte minden percben gólhelyzetet alakítottak ki, de a jó kapusuknak és a szerencsének köszönhetően a labda nem került a hálóba.

A helyszínen kint volt a Kerepes rádió tudósítója és élőben közvetítette a mérkőzést.
A rádióhallgatók is folyamatosan telefonáltak be, és bíztatták a csapatot. Ilyen hangulatú meccs után nem is történhetett más, mint hogy a nagy csapatok mellé mindig oda áll a szerencse és a hosszabbítás első percében Tóth Eszter és Karikás Rozália kényszerítő passza után 7 méterről bomba gólt lőtt a stadion felrobbant, mindenki extázisban őrjöngött, tapsolt, üvöltött.

Középkezdés után nem sokára lefújták a mérkőzést, hatalmas ünnepség kezdődött, a nézőtéren folyt a sör, a játéktéren pedig előkerültek a pezsgők, a lányok egymást locsolták, és boldogan húztak az üvegből.
A sportházban, már megfőtt az ünnepi vacsora, amiből nem csak a lányok, hanem a szurkolók is kaptak, és együtt éjfélig ünnepelték a győzelmet.
 

Utóirat:
Reagálnák az undorító nyilatkozatukra, amit a meccs után az ellenfél csapat tett közzé a honlapjukon. Amihez csatalakozott a Metisz 2 edzője is, aki szintén a szurkolóinkat, és a hazai játékvezetést szidta. Ez azért is furcsa, mert az előző héten velük játszottunk és egy kemény meccsen 2: 1-re győztünk és ott még korrektül azt is írta, hogy a játékvezető mellettük volt, őket segítette ítéleteivel. De mivel jó barátok, vagy talán több is annál valószínűleg egy kellemes éjszaka után megbeszélték, megpróbálják lejáratni csapatunkat. Mivel ő is egy sikeredző, irányítása alatt esett szét a gyömrői női foci csapat, és most a Metisz 2 is sikerült, a 8. helyre hoznia, amihez mi gratulálunk.
Térjünk vissza a III. kerületi edzőhöz, büszkének kellene lenniük arra, hogy csak 1 góllal kaptak ki, hiszen tavaly 12 kaptak, ez az esély most is megvolt.
Nem a játékvezetéssel kellene foglalkozni, és az ő nyakába varrni a vereséget. A játékvezető jól vezetett, mind a két oldalon hagyta a kemény játékot. A mi oldalunkon is voltak bűntető gyanús esetek, nem reklamáltunk, folytattuk tovább a játékot. Nem értem mért nem tudja elviselni a vereséget, hiszen évek során hozzászokhatott, ebben a szezonban is 14 vereséget szenvedetek el (mi csak kettőt). Undorító az is, hogy mérkőzés után az edzőjük fenyegeti a Női játékvezetőt, és, már a biztonsági embereket kellett beküldeni, de addigra elhúzta az irháját. Nem hiszem, hogy egy ítélettel kéne foglalkozni, a focit gólra játsszák, és támadni kéne megtanítani a játékosokat. Igaz ez a te edzői képességeiddel nem fog menni, mivel évek óta mindig az alsó házban végezted, a csapatot nem tudod egyben tartani, midig új és új játékosaid vannak.
Valószínűleg az is fájt neked, hogy te ezt a bajnoki élményt soha nem fogod át élni, ennyi szurkoló soha nem lesz a mérkőzéseden és csak az irigység, mondatta veled ezeket, a szemtelen rágalmakat.
 A mi csapatunk szinte ugyanaz évek óta rengeteget fejlődtek, és megérdemelten nyerték meg a bajnokságot ilyen főlénnyel is.
Mindenképpen említésre méltó szurkolótáborunk, ami bajnokságban egyedülálló.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válaszom a fentiekre

(Metis 2 edző, Kovács Krisztián, 2011.06.16 11:56)

Engedjétek meg, hogy (szintén) reagáljak a fentiekre, röviden: Lajos! Az ellenünk (Metis 2) elleni mérkőzés közben is, és írásomban utána is elismertem, hogy az akkori játékvezetés kevesebb volt, mint nulla ( a cikk, vagy cikkek "vágatlanul" megtekinthetők továbbra is a honlapunkon!) és valóban szerepel, hogy a spori inkább nekünk fújt! ÉN ÍGY LÁTTAM!!! Aztán mi is volt? Mit is írtam? (szintén "vágatlanul" továbbra is megtekinthető a fent említett honlapon)...csak a véleményemet, sőt, azt is KULTÚRÁLTAN!!!! Ellenben veled! Igen jól informált lehetsz, és írásod alapján napi szinten érdekelt még a régi gyömrői csapat, ha ilyet írsz.....az "együtt eltöltött éjszaka"-áról meg annyit: téged zavarna, ha meleg lennék, és tényleg így lenne???? .... Kerepes női csapatának a lejáratásáról (ha így van!) pedig az a véleményem, hogy ne kívül keresd az okozót..... De teljesen lényegtelen ez a vita, mert semmi jelentősége nincsen, és nem gondolom, hogy bármiért is magyarázkodnom kellene! (ismételten: "a vágatlan" cikkek továbbra is megtekinthetők)...melyek az én véleményemet takarják, mert én ÍGY LÁTOM!!! Te pedig úgy látod, ahogy Te akarod, ez azt hiszem, mindenkinek szíve joga! / mint pl.: szerinted a 3.-ker meccset jól vezette a spori, a 3.-ker. vezetője szerint nem! Kinek van igaza? Nem tök mindegy? / Minden esetre picit furcsálom, hogy mennyi-mennyi "undorító" csapat, vagy vezető lett hirtelen ebben a bajnokságban, vagy az utóbbi időben!
Lajos! Ha sértőnek találsz egy cikket, ami vélhetően, vagy valósan Rólad, vagy a csapatról szól, akkor az álltalam szerkesztett honlapon azonnal tudsz rá reagálni, ahogyan én is ezt teszem itt!
Üdvözletem mindenkinek!

Re: Válaszom a fentiekre

(Volopich Tamara, 2012.02.24 21:17)

Hajrá Kerepesi lányok Rozika a lejob és az is lesz mindig Üdv egy régi barátnő:):):):)

 

 

Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>